• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Перемоги на міжнародних змаганнях

Студенту І курсу факультету фізичного виховання Вадиму Велкову підкорився п’єдестал Кубку Європи серед кадетів, який завершився 29 жовтня у словенському місті Копер (тренер – Сергій Нечмоня). У ваговій категорії до 90 кг на шляху до фіналу Вадим переміг двох словенців, але у вирішальній сутичці поступився представникові Азербайджану і став срібним призером Кубку Європи. Для Вадима Велкова – це перша нагорода європейського ґатунку. Нею він на мажорній ноті завершив виступи у кадетському віці та з наступного року Вадим виступатиме серед юніорів. Загалом кадетська збірна України у Словенії виборола шість нагород і посіла третє командне місце.

Вадим Велков протягом цього року також посів сьоме місце на Чемпіонаті Європи U-18 у Каунасі (Литва) та чемпіонаті світу U-18 у Сантьяго-де-Чилі (Чилі).

З 28 жовтня по 5 листопада 2017 року в м. Київ відбувся ІІІ Міжнародний  шаховий фестиваль «Шахова школа – 2017» в якому в тривалій боротьбі одержав перемогу студент 3 курсу факультету фізичного виховання Басько Богдан.

Богдан неодноразовий чемпіон України з шахів та наша надія на перемогу на міжнародних чемпіонатах.

Бажаємо нашим студентам подальших перемог на спортивній ниві та успіхів у навчанні!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись