• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Урочисте відкриття Чемпіонату України з боксу

Всім відомо, що факультет фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка славиться високою підготовкою спортсменів до майбутньої професії, а також різноманітними Чемпіонатами, які відбуваються на базі факультету і збирають спортсменів з усіх куточків України.

10 жовтня в спортивній залі факультету фізичного виховання відбулося урочисте відкриття Чемпіонату України з боксу серед спортсменів до 22 років. На престижні змагання з'їхалися спортсмени із 22 регіонів: Івано-Франківської, Миколаївської, Київської, Харківської, Чернігівської, Закарпатської, Черкаської, Донецької, Одеської, Кіровоградської, Сумської та інших областей.

На церемонію відкриття прибули мер міста Андрій Райкович, секретар міської ради Андрій Табалов, депутати міської ради, начальник відділу фізичної культури та спорту Сергій Колодяжний, ректор ЦДПУ ім. В. Винниченка Олег Семенюк, головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський, президент обласної федерації боксу Вадим Волканов, державний тренер України з боксу Юрій Шевчук та інші.

“Ми бажаємо вам гарного настрою та емоцій від змагань, а головне волі до перемоги, бо кожен з вас професіонал своєї справи”, - наголосив ректор ЦДПУ ім. В. Винниченка Олег Семенюк.

Змагання відбуватимуться до 15 жовтня. Запрошуємо усіх бажаючих повболівати за боксерів.

Дякуємо за фото
Олександру Сухоносу

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись