• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Всеукраїнська студентська олімпіада зі спеціальності «Фізична культура»

5-7 квітня 2017 року в Національному університеті фізичного виховання та спорту (м. Київ) відбувся другий тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фізичне виховання» у якому брали участь 30 ВНЗ України.

5 квітня відбулася реєстрація учасників, перевірка домашнього завдання та перегляд відеоролика «Реклама спеціальності «Фізичне виховання»». Студент IV курсу факультету фізичного виховання Журба Олексій за відеоролик набрав 7.15 бала з 10 можливих.

6 квітня першим завданням олімпіади було проведення аналізу «фізіологічної кривої як показника ефективності уроку». Другим завданням цього дня було тестування з теорії і методики фізичного виховання та медико-біологічних основ фізичного виховання. Цього ж дня відбулася оглядова екскурсія по місту.

7 квітня відбулося засідання круглого столу «Національна ігрова культура», в якій брали участь 15 учасників з найвищими балами. Після нього було вручення сертифікатів учасникам олімпіади та грамот за визначеними номінаціями, нагородження переможців і призерів олімпіади.

Інформацію надано факультетом фызичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись