Інструменти доступності

  • вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Відкриття «Лабораторії олімпійських досліджень» на факультеті фізичного виховання

Відкриття «Лабораторії олімпійських досліджень» на факультеті фізичного виховання

13 вересня на факультеті фізичного виховання до Дня фізичної культури і спорту відкрито навчально-наукову «Лабораторію олімпійських досліджень» кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка. З нагоди відкриття відбувся Олімпійський урок на тему «Вихованці факультету фізичного виховання ЦДУ ім. В. Винниченка на олімпійських аренах». До олімпійського уроку долучилися студенти першого курсу факультету фізичного виховання. Співорганізаторами проведення Олімпійського уроку були кафедра теорії та методики олімпійського і професійного спорту, відділення НОК та ОАУ в Кіровоградській області.

Розпочався урок урочистостями з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту України. Голова відділення НОК України у Кіровоградській області Бебко В.В. привітав учасників Олімпійського уроку з професійним святом. Він передав  завідувачу Лабораторії олімпійських досліджень професору Воропаю С.М. прапор НОК України як символ співпраці в дослідженнях олімпійського руху Кіровоградщини.

Професор кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту, завідувач лабораторією Воропай С.М. презентував результати досліджень. Зокрема, він розповів про участь у Олімпійських іграх вихованців факультету фізичного виховання як атлетів і тренерів. Дослідження показали міцні традиції та високий науково-методичний рівень професорсько-викладацького складу факультету з підготовки висококваліфікованих фахівців для олімпійського спорту України та світу. Професор Воропай С.М. запросив першокурсників да активної роботи в лабораторії для більш глибокого вивчення олімпізму та підготовки до майбутніх успіхів у олімпійському спорті.

1234

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись