• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Олімпійський урок на факультеті фізичного виховання

Олімпійський урок на факультеті фізичного виховання

У рамках європейського тижня спорту для студентів факультету фізичного виховання проведено Олімпійський урок. Захід організований кафедрою теорії та методики олімпійського спорту разом з регіональним відділенням національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області. Традиційно на захід запрошуються видатні спортсмени, тренера Кіровоградщини.  Цей рік не став виключенням, було запрошено Тихоненко Віктора Валерійовича, президента Федерації таеквон-до ГТФ України, Заслуженого тренера з таеквон-до ГТФ, Майстера спорту міжнародного класу, багаторазового чемпіона України з таеквон-до, кікбоксингу та к-1, чемпіона Європи. Має чорний пояс (7 Дан). Сьогодні – командир відділення 3-ї роти, 4 батальйону, 79-ї десантно-штурмової бригади.

Під час зустрічі студенти познайомились: з історією олімпійських ігор; видатними спортсменами-олімпійцями Кіровоградщини; зі спортивною біографією Тихоненко В. В. та його бойовими буднями.

Зустріч була цікавою, студенти  брали активну участь в обговоренні, ставили питання, що цікавлять та  успішно виконували усі запропоновані активності. Серед учасників заходу проведене опитування щодо історії олімпійських ігор. Кращі студенти отримали символічні подарунки. Всім студентам видані сертифікати про участь.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись