• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Студент  факультету фізичного виховання Андрій Кулик увійшов до п’ятірки найкращих борців світу

Студент факультету фізичного виховання Андрій Кулик увійшов до п’ятірки найкращих борців світу

5-6 листопада 2022 року в в місті Баку, Азербайджан,  відбувся Кубок Світу з греко-римської боротьби 2022 серед дорослих. В змаганнях брали участь 5 кращих команд сезону, а також «Збірна Світу», склад якої був сформований з призерів цьогорічного чемпіонату світу. До складу команди «Збірна Світу» увійшов студент факультету фізичного виховання ЦДУ імені Володимира Винниченка Андрій Кулик, бронзовий призер Чемпіонату світу 2022 року у ваговій категорії до 72 кг. У запеклій боротьбі Андрій виборов бронзову нагороду цих престижних змагань.

На Чемпіонаті України з греко-римської боротьби, який відбувся 26-27 листопада 2022 року в Черкасах, Андрій став чемпіоном у своїй ваговій категорії до 72 кг.

Таким чином, наш студент Андрій Кулик нині опинився на пʼятій сходинці світового рейтингу UWW у ваговій категорії до 72 кілограмів.

Протягом цього року Андрій завоював бронзу «Zagreb Open», золото Гран-Прі Німеччини, бронзу Чемпіонату Світу та бронзу командного Кубку Світу!

Також важливо зазначити, що в поточному році Андрій перемагав трьох з чотирьох спортсменів, які знаходяться вище за нього в рейтингу UWW.

Вітаємо спортсмена та його тренера з яскравими виступами та бажаємо подальших успіхів!

Інформацію надано факультетом фізичного виховання
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись