• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Перший старт «Олімпійської лабораторії»

Перший старт «Олімпійської лабораторії»

21.10.2021 року кафедра теорії та методики олімпійського і професійного спорту спільно з відділенням НОК України в Кіровоградській області та відділенням ОАУ провела в Помічнянській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 профорієнтаційно-пізнавальний захід «Олімпійська лабораторія». Темою спілкування зі школярами та адміністрацією міста Помічної був «Олімпійський рух на Кіровоградщині».

Зі вступним словом виступив мер м.Помічна Антошик М.М. Він познайомив гостей та учасників заходу зі спортивним життям Помічнянської ОТГ і окреслив основні напрямки його покращення.

Головний фахівець відділення НОК України у Кіровоградській області Аношкін М.І. розповів про сучасний стан олімпійського руху на Кіровоградщині і про активну участь Помічнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 у системі шкіл олімпійської освіти.

Професор Воропай С.М. розповів майбутнім абітурієнтам про досягнення спортсменів Кіровоградщини на олімпійській арені і закликав учнівську молодь наслідувати славну олімпійську спадщину нашого регіону, долучатися до її сьогодення і в майбутньому її примножувати в якості спортсмена чи тренера. Для отримання професійних компетенцій в тренерській діяльності запросив на навчання до нашого університету на спеціальність «Фізична культура і спорт».

Наступним спікером був наш випускник, чемпіон світу, заслужений майстер спорту України, суддя міжнародної категорії, рефері професійного поєдинку у суперваговій категорії між українським боксером О.Усиком і великобританцем Е.Джошуа. Він ознайомив присутніх з своєю кар’єрою боксера і рефері. Закликав учнів обрати свій шлях у житті і натхненно працювати для кар’єрного росту і отримання задоволення від своєї професійної діяльності.

Спілкування відбулося жваве і викликало велику зацікавленість присутніх.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись