• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Олімпійська освіта в Кіровоградській області: стан та перспективи

Олімпійська освіта в Кіровоградській області: стан та перспективи

22 листопада 2023 року кафедра теорії та методики олімпійського і професійного спорту спільно з відділеннями НОК та Олімпійської академії України в Кіровоградській області провела онлайн-вебінар «Олімпійська освіта в Кіровоградській області: стан та перспективи».

2

Спікерами вебінару виступили професор кафедри Воропай С.М. та голова відділення НОК України в Кіровоградській області Бебко В.В. До роботи вебінару долучилися вчителі шкіл із олімпійською освітою, вчителі  інших навчальних закладів та представники громадських органів відділення НОК України та відділення ОАУ.

 

3

Під час роботи вебінару професор Воропай С.М. прочитав лекцію про стан та перспективи впровадження олімпійської освіти в нашому регіоні. Бебко В.В. надав інформацію про діяльність обласного відділення та презентував положення обласного конкурсу на найкращу модель школи з організацією олімпійської освіти. Учасники обговорили положення та прийняли рішення долучати до участі в конкурсі навчальні заклади та охочих долучитися до системи олімпійської освіти наступного року.


4

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись