Accessibility Tools

День захисників та захисниць України

День захисників та захисниць України

Шановні захисники та захисниці України!

Від імені всього колективу Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка та від себе особисто сердечно вітаю вас із Днем захисників і захисниць України!

Це свято є символом відваги, сили та безмежної відданості своїй країні. Ви щоденно стоїте на сторожі незалежності та територіальної цілісності. Ваше непохитне служіння державі, незламний дух і хоробрі серця надихають кожного з нас, уселяють віру у світле й, безумовно, українське майбутнє.

Сьогодні ми віддаємо шану й тим, хто на передовій, і кожному, хто підтримує Збройні Сили України в тилу, допомагає наближати перемогу своєю працею, волонтерством і небайдужістю. Кожен внесок у захист держави безцінний, і саме завдяки спільним зусиллям, у єдності сил і стійкості, Україна неодмінно переможе.

У цей день згадуємо героїв, які віддали своє життя за свободу й незалежність України. Пам’ять про полеглих героїв живе й завжди житиме в наших серцях. Їхній подвиг ніколи не буде забутий.

Бажаю вам, наші воїни,  міцного здоров’я, незламної віри, сили духу та наснаги. Зичу, щоб на вашому шляху завжди були вірні друзі, а сімейне тепло й підтримка рідних зігрівали вас у найскладніші моменти. Нехай Богородиця супроводжує вас, оберігає від будь-якого лиха й захистить від усього злого. Хай кожен із вас зустріне цей день у колі близьких, під мирним, переможним, українським небом.

Дякуємо за можливість працювати, творити, жити на рідній землі поруч із рідними людьми.

Зі святом вас, наші захисники та захисниці! Слава Україні!

З повагою та найкращими побажаннями –
ректор Центральноукраїнського державного
університету ім. Володимира Винниченка Євген Соболь