Accessibility Tools

Кафедра германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання разом з центром профорієнтаційної роботи університету завітала до ліцеїв міста Новоукраїнка

Кафедра германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання разом з центром профорієнтаційної роботи університету завітала до ліцеїв міста Новоукраїнка

16 жовтня 2024 року за підтримки міського голови міста Новоукраїнки Корінного Олександра Олександровича в межах профорієнтаційної роботи Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка кафедрою германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання, яку представляли завідувач кафедри професор Фока М. В. і доцент Вечірко О. Л., і керівником відділу профорієнтації та доуніверситетської підготовки університету Панченко К. І. було проведено робочі зустрічі з учнями й керівниками ліцеїв Новоукраїнки.

Наша країна незламна: попри повітряні тривоги, гуркіт «Шахедів» і відсутність світла, зустрічі проходили в дружній і конструктивній атмосфері. Панченко К. І. познайомив майбутніх абітурієнтів із широким спектром спеціальностей і специфікою освітніх послуг, що надає ЦДУ імені Володимира Винниченка, обговорили й організацію побутового життя студентів.

Це день неймовірних і позитивних вражень від освітніх закладів. Приємно вразила матеріальна база закладів, організація безпеки учнів – ціле підземне містечко, де діти почуваються затишно і комфортно, – спортивний майданчик, побудований за європейськими стандартами.

Особлива подяка керівнику відділу освіти міста Новоукраїнки Руденку Олександру Миколайовичу та керівникам ліцеїв Червоненко Людмилі Миколаївні (ліцей № 4), Петренко Наталії В’ячеславівні (ліцей № 6) та Доценко Оксані Григорівні (ліцей № 8) за організацію зустрічей і теплу атмосферу.

{youtube}vzVgv7hI9dI{/youtube)