pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Настановча конференція з переддипломної практики студентів спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки, освітньо-професійної програми Позашкільна освіта, другого(магістерського) рівня вищої освіти

5 вересня 2022 року відбулася настановча конференція з переддипломної практики студентів спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки освітньо-професійної програми Позашкільна освіта.

На конференції були виступили завідуючий кафедрою педагогіки та спеціальної освіти, кандидат педагогічних наук, професор Рацул Анатолій Борисович, який привітав студентів з початком нового навчального року та з важливим етапом у житті магістрів – проходженням переддипломної практики.

Груповий керівник практики кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та спеціальної освіти Кравцова Тетяна Олександрівна ознайомила з розподілом у заклади позашкільної освіти, із метою, завданнями змістом діяльності магістрантів на період практики з 5.09. по 26.09. 2022 року, вимогами щодо термінів та форм звітів, якості необхідної документації.

Керівник практики кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та спеціальної освіти Краснощок Інна Петрівна розповіла про форми й методи виховної роботи в закладах позашкільної освіти.

Коваленко Світлана Ігорівна методист Центральноукраїнського будинку художньої та технічної творчості, представник бази практики, ознайомила з основними напрямами роботи закладу та планом діяльності закладу на вересень місяць.

Доповідачі висловили сподівання, що студенти зуміють закріпити теоретичні знання на практиці, здобудуть практичний досвід, відчують переваги діяльності в закладах позашкільної освіти та радість від спілкування дітьми та учнівською молоддю.