• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини Ради молодих учених

Перемоги молодих вчених ЦДПУ на конкурсі Кіровоградської ОДА

Перемоги молодих вчених ЦДПУ на конкурсі Кіровоградської ОДА

Цьогорічне визначення переможців конкурсу на здобуття обласної премії молодим науковцям Кіровоградської області та стипендії обласної державної адміністрації і обласної ради для аспірантів та докторантів, які навчаються у закладах вищої освіти Кіровоградської області, відбулося 16 квітня 2021 року.

Під час визначення переможців перевага надавалася дослідженням, які мають значення для Кіровоградщини, сприяють її соціальному, економічному розвитку, популяризації її на теренах України.

Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка на конкурсі представляли к.пед.н. Ростислав Олександрович Ляшенко та аспірантка Анастасія Олександрівна Корнійченко.

Ляшенко Ростислав Олександрович, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри педагогіки та менеджменту освіти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка отримав ІІ місце в конкурсі на здобуття обласної премії для молодих вчених.

Корнійченко Анастасія Олександрівна, аспірантка кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (науковий керівник – Соболь Євген Юрійович, доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права) зайняла І місце в конкурсі на здобуття обласної стипендії.

Вітаємо переможців та пишаємося Вашими досягненнями!

photo

Інформацію надано радою молодих вчених
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись