pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Профорієнтаційна робота кафедри

Профорієнтаційна робота кафедри

14  березня 2024 року викладачі кафедри психології та соціальної роботи Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка Мельничук І.Я., Близнюкова О.М., Міненко О.О. та студентка 1 курсу магістерського рівня освіти спеціальності «Психологія» Шароварова Вікторія організували зустріч для випускників 11 класів комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів «Мрія» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» м. Кропивницького.

Під час зустрічі  представники ЦДУ ознайомили педагогічний колектив та учнів із спеціальностями університету та розповіли про інноваційні методи, інформаційно-комунікативні технології, сучасні лабораторії та новітнє устаткування закладу вищої освіти, які забезпечують можливість здобуття високоякісних умінь та навичок з можливістю подальшого працевлаштування. Студентка Шароварова Вікторія, яка є випускницею бакалаврського рівня освіти за спеціальністю «Психологія»,  розповіла випускникам про особливості і переваги навчання в Центральноукраїнському державному університеті, про високий рівень теретичної і практичної підготовки майбутніх спеціалістів, які дають змогу подальшої високоякісної професійної самореалізації.

Старшокласникам було представлено відео матеріали та роздано буклети про навчальний заклад та умови вступу до нього. Майбутні абітурієнти активно ставили питання  та зацікавлено слухали відповіді на них

Висловлюємо слова подяки керівнику Титаренко Л.С. та вчителям комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів «Мрія» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» м. Кропивницького за активну співпрацю з Центральноукраїнським державним університетом імені Володимира Винниченка! Чекаємо на зустріч наших майбутніх студентів!

Інформацію підготували:
кандидат психологічних наук, доцент Міненко О.О.;
кандидат психологічних наук, доцент Мельничук І.Я; кандидат психологічних наук, доцент Близнюкова О.М.