pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Профорієнтаційний захід кафедри

Профорієнтаційний захід кафедри

14 березня 2024 року науково-педагогічні представники кафедри психології та соціальної роботи в.о. зав. кафедри доцент Галушко Л. Я., доцент Мамчур І. В., старший викладач Руденко Ю. Ю. разом зі студентами Шароваровою Вікторією, Мазур Анастасією, Старцевою Тетяною завітали з профорієнтаційним заходом до КЗ «Ліцей НТН» КМР» м. Кропивницького. Завдячуючи директору ліцею прогресивній педагогині Красновій Любові Степанівні, комунікація зі здобувачами освіти 11 класу пройшла в невимушеній, позитивній атмосфері.

У процесі зустрічі викладачі кафедри познайомили потенційних абітурієнтів з багаторічною історією нашого ЗВО, спеціальностями, які можна здобути, можливостями внутрішньої та зовнішньої академічної мобільності здобувачів освіти, зорієнтували у перспективності й конкурентноспроможності наших випускників на сучасному ринку праці.

Під час заходу було акцентовано увагу на спеціальності 053 Психологія, розкрито потребу сучасного українського суспільства в умовах війни у високоякісних спеціалістах зі збереження психологічного і ментального здоров’я. Студентки Шароварова Вікторія і Мазур Анастасія поділились із здобувачами освіти власним позитивним досвідом навчання в нашому ЗВО: високим рівнем отриманих теоретичних знань, практичних умінь та початком професійної реалізації в практичній психології.

Старшокласники виявили зацікавленість до спеціальностей і професій, які можна здобути у ЦДУ імені Володимира Винниченка, тому наш колектив запропонував продовжити знайомство з майбутніми абітурієнтами в стінах нашого ЗВО під час подальших профорієнтаційних заходів та Дні відкритих дверей. Тому ми завершили нашу зустріч зі словами: «До нових зустрічей!».

#Хочу_тут_вчитись #Вступ_2024 #053_Психологія #231_Соціальна робота #факультет педагогіки, психології та мистецтв #ЦДУ_імені_Володимира_Винниченка

Інформацію підготувала доцент кафедри психології та соціальної роботи Мамчур І. В.