• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини Ради молодих учених

Квадрокоптер в освітньому процесі природничих наук і цифрових технологій

Квадрокоптер в освітньому процесі природничих наук і цифрових технологій

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України щодо організації освітнього процесу в умовах карантину молоді науковці ЦДПУ (к.пед.н. Д.В.Соменко та к.пед.н., доц. О.М.Трифонова) продовжили запропонований доцентом Н.В.Мироненко досвід проведення занять поза аудиторією на відкритому повітрі.

15 вересня 2020 року на подвір’ї Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка молоді науковці ЦДПУ провели заняття у групах: КТ19Б зі студентами спеціальності Професійна освіта (Комп’ютерні технології) на тему «Використання сучасних безпілотних літальних апаратів для аерофотовідеозйомки як потужного засобу створення якісного мультимедійного контенту» з навчальної дисципліни «Практикум з обслуговування офісної техніки», викладач: к.пед.н. Д.В.Соменко та ПН19М зі студентами спеціальності Середня освіта (Природничі науки) на тему «Природничо-наукові основи сучасних технологій, енергетики й екології» з навчальної дисципліни «Концепція сучасного природознавства», викладач: к.пед.н., доц. О.М.Трифонова.

Всі студенти охоче обговорювали будову, фізико-технічні основи функціонування та принципи використання квадрокоптера. До обговорення зазначених питань долучилися запрошені на заняття декан фізико-математичного факультету професор Р.Я.Ріжняк та завідувач кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності професор М.І.Садовий.

Інформацію надано радою молодих вчених
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись