• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини Ради молодих учених

Премію та стипендію Кіровоградської ОДА у 2020 році отримали молоді науковці та аспіранти ЦДПУ

Премію та стипендію Кіровоградської ОДА у 2020 році отримали молоді науковці та аспіранти ЦДПУ

03 червня 2020 року в Кіровоградській обласній державній адміністрації відбулося засідання комісії з присвоєння обласної премії молодим науковцям області та стипендії обласної державної адміністрації та обласної ради молодим аспірантам та докторантам, які навчаються у закладах освіти Кіровоградської області.

Участь у роботі комісії під головуванням заступниці голови ОДА Тетяни Григорівни Волинець взяли проректор з наукової роботи Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Сергій Павлович Михида і голова Ради молодих вчених ЦДПУ Олена Михайлівна Трифонова. У 2020 році свої здобутки представили молоді науковці Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, Льотної академії Національного авіаційного університету та Центральноукраїнського національного технічного університету, а також аспіранти цих закладів вищої освіти.

Всі претенденти презентували цікаві та змістові доповіді, що відображають основні результати їхніх досліджень.

Від Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка на розсуд комісії свої наукові доробки представили:

- кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри прикладної математики, статистики та економіки Катерина Сергіївна Акбаш доповідь на тему «Актуальність наукового дослідження для Кіровограської області, його практичне значення»;

- аспірант кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права Юлія Миколаївна Ковальчук доповідь на тему «Адміністративно-правове забезпечення діяльності виконавчих органів місцевих рад на базовому рівні України».

Ґрунтовні дослідження та змістовні доповіді принесли обом учасникам представникам ЦДПУ перемогу у конкурсі. Так Катерина Сергіївна Акбаш отримала ІІ премію, а Юлії Миколаївні Ковальчук присвоєно стипендію Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Ректорат та Рада молодих вчених вітає переможців і зичить їм незгасної творчої енергії, здоров’я, благополуччя, оптимізму та не зупинятися на досягнутому!

Інформацію надано навчально-науковим відділом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись