• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини Ради молодих учених

Молоді вчені та студенти ЦДПУ – учасники турніру з робототехніки First Lego League та виставки інновацій

Молоді вчені та студенти ЦДПУ – учасники турніру з робототехніки First Lego League та виставки інновацій

Цьогорічний відбірковий турнір з робототехніки «First Lego League» відбувався 8 лютого 2020 року в Льотній академії Національного авіаційного університету. Метою програми First Lego League є надихнути дітей вивчати STEM-напрями в освіті: науку, технології, математику, інженерію та програмування за допомогою конструктора LEGO Education.

Турнір об’єднав дітей, які цікавляться сучасними технологіями створення і функціонування робото технічних систем.

Серед запрошених гостей фестивалю були молоді вчені (к.пед.н., старший викладач Д.В.Соменко, к.пед.н., доц., доцент О.М.Трифонова, к.пед.н., завідувач навчальної столярної майстерні І.П.Донець, завідувачем кабінетом лекційного демонстрування Н.В.Донець) та студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Вони презентували напрацювання студентів спеціальності 015 Професійна освіта (Комп’ютерні технології) в області робототехніки, мехатроніки та можливостей застосування адитивних технологій, а також цікаві авторські квести.

Студенти спеціальності: 015 Професійна освіта (Комп’ютерні технології) Апанасєвич Богдан і Залевський Андрій та спеціальності: 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) Бабенко Дана демонстрували і пояснювали малечі та дорослим принцип функціонування сконструйованих на гуртку «Основи автоматизованих систем і робототехніки» роботів. Студентка спеціальності 014.15 Середня освіта (Природничі науки) Канчук Уляна прийняла активну участь у роботі фестивалю у ролі волонтера. Вона забезпечувала роботу локації «Основні цінності – 2».

Гарні, позитивні емоції отримали всі учасники фестивалю.

Інформацію надано радою молодих вчених
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись