• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Участь команди викладачів факультету історії та права у Спартакіаді «Здоров’я»

З 10 березня по 6 квітня 2016 року у Кіровоградському державному педагогічному університеті імені В. Винниченка проходила традиційна Спартакіада «Здоров’я» серед професорсько-викладацького складу та співробітників вишу. У цьому році, на жаль, повноцінно у всіх змаганнях взяло участь лише чотири команди: факультету фізичного виховання (перше місце), фізико-математичного факультету (друге місце), кафедри фізичного виховання та оздоровчої фізичної культури (третє місце) та наша дружня команда факультету історії та права (четверте місце). Команди мистецького факультету (п’яте місце) та відділу охорони (шосте місце) в ігрових видах спорту не виставляли своїх представників, що істотно вплинуло на підсумки змагання.

Результати команди викладачів нашого факультету з видів спорту були такі:

У змаганнях із шашок команда у складі В.М. Супруна (перша дошка), О.М. Марченка (друга дошка), Т.М. Мілової (третя дошка) зайняла друге місце (серед шести команд), здобувши сім перемог та зазнавши сім поразок.

Боротьбу з шахів команда істориків у складі С.Б. Савенка (перша дошка) О.Л. Ковалькова (друга дошка) та декана факультету Л.М. Філоретової (третя дошка) зайняли третє місце (серед шести команд учасниць), у доробку учасників п’ять перемог, чотири поразки та одна нічия.

Прогнозовано завершились змагання з волейболу. Наша молода, «красива» та суперпопулярна у глядачів команда у складі К.С. Мельничука, В.К. Кізюна, О.М. Марченка та бойових і прагнучих до перемоги В.М. Безверхої, Н.П. Босенко та Ю.В. Палій зайняли четверте місце, поступившись з рахунками 2:0 викладачам-фізкультурникам та чоловікам з фізмату (рахунки сетів найменше 15:6, найбільше 15:12). Декілька тижнів тренувань і можна на-рівних змагатися з волейболу з сильними командами суперниць.

Напруженими виявилися змагання з футзалу. Команда факультету історії та права у складі В.М. Юраха, О.Л. Ковалькова (воротар) О.М. Марченка, В.В. Ігнатенка, В.М. Супруна у напруженій боротьбі поступилася з рахунком 5:4 команді фізико-математичного факультету (вигравали до середини другого тайму 4:1), з рахунком 5:1 програла команді кафедри фізичного виховання та оздоровчої фізичної культури і з рахунком 2:0 програли у команди факультету фізичного виховання і у підсумку зайняла четверте місце.

Безкомпромісною вийшла боротьба з баскетболу. Наша команда у складі В.В. Ігнатенка, Р.В. Стадніченка (найкращі гравці), О.М. Марченка, В.М. Юраха програла команді кафедри фізичного виховання та оздоровчої фізичної культури та команді факультету фізичного виховання, але у заключній боротьбі за третє місце перемогли непоступливу команду фізико-математичного факультету.

У змаганнях з настільного тенісу команда істориків у складі Р.В. Стадніченка (виграв одну партію, дві програв) О.В. Русола, та і Н.М. Токар (усі свої партії програли) зайняли четверте місце.

Команда плавців у складі В.В. Ігнатенка та В.М. Супруна без третьої учасниці-жінки (наші факультетські пловчині ще не готові до ранніх весняних водних процедур) зайняли підсумкове третє місце, хоча у своїх запливах чоловіки були переможцями змагання.

У змаганні з дартсу О.М. Марченко, О.Л. Ковальков (найкращий результат) та Т.С. Ляліна зайняли третє місце серед шести команд-учасників.

Профспілковий комітет викладачів і співробітників педагогічного університету за активну участь у спартакіаді та організаційну роботу нагородила дипломом профорга факультету О.М. Марченка, а команда факультету історії та права зайняла четверте загальнокомандне місце.

Інформацію надав факультет історії та права

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись