• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини Ради молодих учених

Премія молодим науковцям Кіровоградської області

Премія молодим науковцям Кіровоградської області

Кіровоградська обласна державна адміністрація оголошує Конкурс на здобуття обласної премії молодим науковцям Кіровоградської області

Обласна премія молодим науковцям Кіровоградської області призначається молодим науковцям Кіровоградської області віком до 35 років включно, які працюють в установах, закладах, організаціях, підприємствах Кіровоградської області, мають науковий ступінь або вчене звання, зробили особистий внесок у розробку актуальних наукових проблем, що мають практичне значення для соціально-економічного та / або культурного розвитку Кіровоградщини.

Конкурс на здобуття стипендії обласної державної адміністрації і обласної ради для аспірантів та докторантів, які навчаються у закладах вищої освіти Кіровоградської області.

Стипендія призначається особам, віком до 35 років включно, які навчаються в аспірантурах, докторантурах закладів вищої освіти із відривом або без відриву від виробництва, досягли певних результатів у розробці актуальних наукових проблем, які мають практичне значення для соціально-економічного та/або культурного розвитку Кіровоградської області.

Подання вчених рад закладів вищої освіти, зборів трудових колективів підприємств, установ, організацій на отримання обласних премій та стипендій необхідно подати до управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації до 12 квітня 2019 року.

Детальна інформація на сайті Управління освіти, науки молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації: http://osvita.kr-admin.gov.ua/index.php/component/k2/item/2463-konkurs-na-zdobuttia-oblasnoi-premii-molodym-naukovtsiam-kirovohradskoi-oblasti

 

Інформацію надано радою молодих вчених
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись