• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини Ради молодих учених

Молоді вчені ЦДПУ впроваджують новітні комп’ютерні технології в освітній процес

Молоді вчені стали активними учасниками майстер-класу «Використання інтерактивної дошки на уроках математики та фізики». Захід відбувався 15 березня 2018 року на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

БотузоваМожливість використання інтерактивної дошки на уроках математики презентувала кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри математики Ботузова Юлія Володимирівна та Новікова Анна Олександрівна. Вони ознайомили присутніх з можливостями мультимедійної дошки на уроках математики у поєднанні з програмними засобами, а саме: «GeoGebra» та «Живая Геометрия», продемонстрували фрагменти уроків на різні теми. А також познайомили всіх з он-лайн сервісом learningaps.org, за допомогою якого уроки стають не лише більш яскравими та цікавими, а й дозволяють вчителеві охопити великий обсяг інформації та якісно перевіряти знання учнів. До обговорення можливості використання інтерактивної дошки на уроках математики долучилася і кандидат фізико-математичних наук, доцент Ключник Інна Геннадіївна.

Ключник

За підсумками майстер-класу «Використання інтерактивної дошки на уроках математики та фізики» були окреслені основні напрямки впровадження новітніх комп’ютерних технологій в освітній процес.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись