• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини Ради молодих учених

Літній форум молодих учених

23-24 червня 2016 року в м. Одеса відбудеться Літній форум молодих учених, організаторами якого є Одеська обласна рада молодих учених за підтримки Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Ради молодих учених Національної академії наук України, Ради молодих учених Дніпропетровської області, Харківської обласної Ради молодих учених і спеціалістів, Ради молодих учених Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Ради молодих учених Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка».

Партнерами Форуму є Одеський обласний комітет профспілки працівників освіти і науки, Impact HUB Odessa.

Метою Форуму є розвиток наукового молодіжного співтовариства як частини громадянського суспільства України, формування активного діалогу та обмін досвідом у контексті викликів, що формуються перед українськими молодими ученими відповідно до вимог часу.

Роботу Форуму передбачено у форматі доповідей, круглих столів, дискусійних майданчиків, ініціативних груп та інформаційних годин з обговорення актуальних питань щодо ситуації з науковою молоддю в Україні; перспектив кар’єрного розвитку молодих учених в Україні; пошуку фінансової підтримки наукових досліджень, стажувань, участі у конференціях; інтеграції української наукової молоді в Європейський науковий простір тощо.

Місце проведення Форуму: Impact Hub Odessa, м. Одеса, вул. Грецька, 1а.

Для участі у Форумі необхідно зареєструвалися до 10 червня 2016 року в формі за посиланням: https://goo.gl/S1HgZa.

Витрати на проїзд, проживання та харчування сплачуються учасниками самостійно. Організатори надають інформаційну підтримку щодо можливості розташування у готелях різного рівня.

За додатковою інформацією щодо участі у Форумі пропонуємо звертатися до Світлани Декіної, 063 97 809 24, e-mail: [email protected].

Інформаційний лист

Інформацію надано науковим відділом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись