• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини Ради молодих учених

AGROEXPO-2021: обмін досвідом між молодими вченими

AGROEXPO-2021: обмін досвідом між молодими вченими

З 29 вересня до 02 жовтня 2021 року на Кіровоградщині відбувалася Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2021. За даними офіційного сайту AGROEXPO-2021 на виставці цьогоріч представлені майже всі відомі бренди сільськогосподарського машинобудування — як іноземні («John Deere», «New Holland», «Case», «Fendt», «Claas» та інші), так і вітчизняні («ХТЗ», «Ельворті», «Лозівські машини» тощо). Вперше на виставці представлена експозиція підприємств Великобританії.

Традиційно окремою локацією виставки є презентація результатів діяльності закладів освіти. Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка також зробив свою експозицію, на якій були представлені результати діяльності всіх факультетів. Активними учасниками AGROEXPO-2021 стали молоді вчені ЦДПУ Олена Трифонова та Дмитро Соменко. Увагу відвідувачів виставки привернули презентовані наробки студентів спеціальностей Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості), Професійна освіта (Цифрові технології), Середня освіта (Трудове навчання та технології). Серед родзинок експозиції – робот Ладифі, верстат з цифровим програмним управлінням, вишиті вироби.

Для молодих вчених цьогорічна виставка стала не лише майданчиком для презентації діяльності своїх університетів, а й можливістю зустрітися зі старими друзями та завести нові знайомства з молодими вченими інших закладів вищої освіти. Так під час AGROEXPO-2021 голова ради молодих вчених Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, д.пед.н. Олена Трифонова зустрілася та обговорила перспективи професійного становлення молодих вчених в Україні з колегами з Центральноукраїнського національного технічного університету к. техн. н. Миколою Пашинським (голова ради молодих вчених ЦНТУ) та к. техн. н. Андрієм Тихим, з Національного університету біоресурсів і природокористування України к. техн. н. Іваном Кадикало (асистент кафедри конструювання машин і обладнання) та Русланом Кульпіним (голова ради аспірантів факультету конструювання та дизайну). Молоді вчені обмінялися досвідом професійної діяльності, показали результати діяльності своїх студентів та обговорили перспективи подальших наукових пошуків.

 

Інформацію надано радою молодих вчених
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись