• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Перша асистентська практика аспірантів на факультеті історії та права ЦДПУ

Перша асистентська практика аспірантів на факультеті історії та права ЦДПУ

У грудні 2018 року здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальністю 081 Право галузі знань 08 Право проходили асистентську практику на факультеті історії та права.

Майбутні викладачі юридичних дисциплін відвідали навчальні заняття у провідних фахівців кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права і кафедри галузевого права та правоохоронної діяльності, ознайомилися з науково-методичною документацією, розробили рекомендації щодо організації різних форм навчальної роботи, тестові завдання для поточного й підсумкового контролю тощо.

Практиканти проводили семінарські заняття, індивідуальні та групові консультації, застосовували інтерактивні та інформаційно-комунікативні технології викладання юридичних дисциплін, загалом, продемонстрували високий рівень науково-методичної підготовки та накопичили цікавий і корисний досвід.

Розлогі звіти про виконану роботу вони представили на засіданні кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права. Викладачі одноголосно ухвалили рішення про те, що перша асистентська практика здобувачів вищої освіти на третьому освітньо-науковому рівні (доктора філософії) за спеціальністю 081 Право галузі знань 08 Право пройшла успішно.

Колективи кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права і кафедри галузевого права та правоохоронної діяльності бажають своїм аспірантам подальших успіхів у науково-педагогічній діяльності!

Матеріал підготувала Л. Т. Рябовол, доктор педагогічних наук, професор,
керівник асистентської практики здобувачів вищої освіти ступеня
доктора філософії за спеціальністю 081 Право галузі знань 08 Право

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись