• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми національного законодавства» на факультеті історії та права ЦДПУ

Студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми національного законодавства» на факультеті історії та права ЦДПУ

6 грудня 2018 року на факультеті історії та права Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулася студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми національного законодавства».

З вітальним словом до учасників конференції звернувся завідувач кафедри галузевого права та правоохоронної діяльності, доктор юридичних наук, професор В.Г. Гриценко. Він зазначив про важливість наукової роботи студентів, її перспективи та звернув увагу на актуальні теми, які запропоновано для обговорення. На конференції були присутні: завідувач кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права, доктор юридичних наук, професор Є.Ю. Соболь, доценти кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права, кандидат юридичних наук Т.М. Мілова та кандидат історичних наук С.Д. Чернік, викладач кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права К.Є. Трошкіна.

Учасники конференції презентували змістовні доповіді з важливих питань конституційного, цивільного, сімейного, адміністративного, кримінального та інших галузей права. Найбільш цікавими для обговорення були теми: «Загальна характеристика стандартів надання адміністративних послуг» (Марія Бодюл, студентка магістратури); «Інститут гендерної рівності в Україні: проблеми, перспективи, європейський досвід» (Владислав Сідоров, студент магістратури); «Актуальні проблеми реалізації принципу забезпечення участі в ухваленні рішень і належного реагування в Україні» (Володимир Бочаров-Туз, студент магістратури); «Деякі особливості допиту неповнолітніх» (Ольга Тимофієнко, студентка четвертого курсу); «Аліментні зобов’язання батьків по утриманню неповнолітніх дітей: новели законодавства» (Владислав Колісніченко, студент третього курсу).

Підготовлені доповіді студентів викликали жвавий інтерес учасників конференції, які активно ставили питання, висловлювали свої думки та дискутували щодо окремих пропозицій. За результатами роботи конференції видано збірник матеріалів студентської конференції «Актуальні проблеми національного законодавства».

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись