• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Науково-дослідна лабораторія теорії та методики навчання історії, правознавства та інших суспільствознавчих дисциплін працює

Науково-дослідна лабораторія теорії та методики навчання історії, правознавства та інших суспільствознавчих дисциплін працює

Продовжуємо вивчати передовий педагогічний досвід.

Майстер-клас від вчителя-професіонала «Інформаційно-комунікативні та інтерактивні технології на уроках історії та правознавства» для студентів факультету історії та права провела Світлана Володимирівна Коляда, учитель-методист НВО ліцей-школа-дошкільний навчальний заклад «Вікторія-П».

Під час заходу майбутні вчителі історії та правознавства випробували можливості інформаційної платформи «Classtime» – робочого інструменту для вчителів, що дозволяє миттєво оцінити прогрес у навчанні кожного учня окремо (виконання завдань індивідуально) та класу загалом (командні ігри).

Реалізація інтерактивних технологій, зокрема мозковий штурм, робота у малих групах, під час майстер-класу дозволила студентам стати активними учасниками цього заходу. Вони дійшли висновку, що такі технології є ефективними, стимулюють пізнавальний інтерес та пізнавальну активність учнів на уроках, разом з тим, від вчителя вимагають значної теоретичної та методичної підготовки.

Матеріал підготувала

науковий керівник науково-дослідної лабораторії теорії та

методики навчання історії, правознавства та інших суспільствознавчих дисциплін –

доктор педагогічних наук Л. Т. Рябовол

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись