• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Першокурсники мають таланти

Першокурсники мають таланти

24 жовтня щорічний “Вернісаж” відкрив нові таланти у студентів-першокурсників факультету історії та права. Традиції та інновації розкривають можливості першого курсу, допомагають їм увійти у факультетське родинне коло. Свято пісень, гумору, танцювальної феєрії, тонкості словесного дару підтвердило професійну школу на факультеті. Молоде покоління за покликом серця, за прикладом своїх креативних, патріотичних і поважних вчителів (випускників факультету) прийшло навчатися, популяризувати історичну, правову, філософську школу України.

Це свято можна назвати символічною посвятою першокурсників у творче життя факультету, традицією, яка об’єднує декілька поколінь студентів та викладачів. «Вернісаж талантів» гуртує студентів, розкриває у кожному щось особливе й нове. Адже виступаючі прагнули показати свої вміння й порадувати глядачів. Кожен номер передавав романтику душі, що відлунювалася у серцях слухачів, забезпечував їх новими емоціями і враженнями.

Студенти першого курсу подарували справжнє диво, довели, що факультет історії та права залишається мистецькою скарбницею талантів. Бажаємо першокурсникам наснаги, терпіння, гарних друзів і не втрачати свій запал!

 

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись