• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Тренінг з тімбілдингу у Юридичній клініці

Тренінг з тімбілдингу у Юридичній клініці

21 вересня 2018 року для студентів-консультантів Юридичної клініки ЦДПУ ім. Винниченка, що навчаються на другому курсі, було проведено психологічний тренінг з тімбілдингу. Захід проведено спільно з Психологічною службою ЦДПУ ім. В. Винниченка.

Тімбілдинг, або командотворення (англ. Team building) - широкий діапазон дій для створення та підвищення ефективності роботи команди.

Першою в програмі тренінгу була вправа на знайомство. Ця вправа виконувалася з метою виявлення загальних цінностей та уявлень для подальшого підвищення згуртованості колективу.

Під час виконання вправи «Казка» учасники тренінгу працювали над розвитком довіри між членами колективу, розумінням та прийняттям індивідуальних особливостей одне одного. Студенти починали якусь історію та по черзі доповнювали її декількома реченнями.

В ході вправи «Сліпий та поводир» учасники набули досвіду високоефективних спільних дій.

Наприкінці заходу студенти обговорили набуті навички роботи в команді та отримали поради щодо підвищення ефективності їх подальшої командної роботи.

Для студентів-консультантів Юридичної клініки такі заняття є корисними та актуальними, адже на сьогодні тимбілдинг є однією з перспективних моделей корпоративного менеджменту, що забезпечує повноцінний розвиток компанії, та одним з найефективніших інструментів управління персоналом.

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись