• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Студенти-консультанти Юридичної клініки набувають юридичного досвіду

Студенти-консультанти Юридичної клініки набувають юридичного досвіду

25 вересня 2018 року пройшла зустріч активу Юридичної клініки ЦДПУ ім. В. Винниченка з керуючим партнером юридичної компанії ODIS GROUP Оленою Ляшенко, яка вже тривалий час практикує у сфері земельного та аграрного права.

ODIS GROUP - компанія, яка надає юридичні послуги виключно у сфері земельного та аграрного права. Клієнтами ODIS GROUP є державні та приватні підприємства, фермерські господарства, землевласники та землекористувачі, які охоплюють значний сегмент аграрного бізнесу на території Кіровоградської області та всієї України. ODIS GROUP консультує державні установи та організації, бере участь у супроводі складних та масштабних проектів.

В ході зустрічі обговорювали найактуальніші земельні питання, можливості проходження практики та стажування на базі юридичної компанії для студентів-консультантів Юридичної клініки, а також шляхи співпраці Юридичної клініки з ODIS GROUP. Серед іншого також було досягнуто домовленості про участь студентів-консультантів спільно з юристами ODIS GROUP в агропромисловій виставці AgroExpo для надання консультацій з аграрного та земельного права для широких верств населення.

Крім цього Олена Ляшенко поділилася досвідом складання кваліфікаційного іспиту для отримання права на зайняття адвокатською діяльністю. Говорили, зокрема, про вимоги до кандидата на отримання права на зайняття адвокатською діяльністю, зміни у процедурі складання іспиту та про ключові моменти у підготовці до складання іспиту.

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись