• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Команда викладачів факультету історії та права другі у Спартакіаді «Здоров’я»

З 22 лютого по 29 березня 2017 року у Кіровоградському державному педагогічному університеті імені В. Винниченка проходила традиційна Спартакіада «Здоров’я» серед професорсько-викладацького складу та співробітників вишу. У цьому році команда викладачів факультету історії та права у напруженій боротьбі заслужила почесне друге загальнокомандне місце (здобула 24 очки), уступивши першість лише професіоналам-спортсменам з факультету фізичного виховання (31 очко) і випередивши сильну команду фізико-математичного факультету (21 очко) та мистецький факультет (4 очки).

Призове місце нашої команди здобували викладачі та співробітники усіх чотирьох кафедр факультету. Найбільш вагомий вклад у підсумковий доробок внесли доцент кафедри філософії та політології Руслан Вікторович Стадніченко (грав у баскетбол, настільний теніс, шахи, дартс), старший викладач кафедри галузевого права Володимир Васильович Ігнатенко (вніс свою лепту у змаганнях з футболу, баскетболу, плавання), ст. лаборант кафедри історії України Анастасія Леонідівна Кравченко (плідно відзначилась у грі з волейболу, настільного тенісу та дартсу), декан факультету Лариса Мартіївна Філоретова (майстерно змагалась у шахи, плаванні, організаційно й морально підтримувала учасників Спартакіади), завідуючий кафедрою державно-правових дисциплін та адміністративного права, доктор юридичних наук Євген Юрійович Соболь (свою вдачу показав у плаванні та кидках дротика у дартсі), доцент кафедри всесвітньої історії Олександр Леонідович Ковальков (впевнено стояв у воротах з футзалу, грав у шахи), доцент кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права Володимир Миколайович Супрун (грав у шашки та змагався у дартс), доцент кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права Віталій Михайлович Юрах (допомагав у грі з футзалу та баскетболу), доцент кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права Тетяна Миколаївна Мілова (грала у шашки), доцент кафедри історії України Валерій Карпович Кізюн (грав у волейбол), лаборант кафедри галузевого права Людмила Сергіївна Сибірцева (надійно відіграла волейбольні сети та кидала дротики у дартс), зав. лабораторією Юлія Володимирівна Палій (грала у волейбол), старший лаборант кафедри всесвітньої історії Тетяна Сергіївна Ляліна (внесла загальнокомандні очки у грі в дартс).

Слід відзначити організаційні зусилля голови профбюро факультету історії та права доцента кафедри всесвітньої історії Олега Миколайовича Марченка, який своїм ентузіазмом, впевненістю у перемогу команди викладачів, особистим прикладом участі у різних видах змагання (шашках, настільному тенісу, баскетболу, волейболу, футзалу) надихав учасників на протиборство і фіксував на фотоапарат усі миттєвості змагальних баталій. За активну участь у спортивних заходах Олег Миколайович був відзначений дипломом від профкому вишу та спортивного клубу «Буревісник».

У Спартакіаді «Здоров’я» команді факультету історії та права допомагали представники дружніх підрозділів. Так, у грі в баскетбол своїми корисними діями нас підтримували проректор з науково-педагогічної роботи доцент Євген Олександрович Клоц та викладач кафедри германської філології Олександр Сергійович Леонідов. А у грі з волейболу на нашій стороні усі сети надійно відіграв викладач кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури Олександр Миколайович Бур’яноватий.

Змагання закінчились, але спортивний настрій залишається. Сподіваємось, що регулярні заняття спортом стануть правилом не тільки для учасників Спартакіади, а й для усіх викладачів та співробітників факультету історії та права. Займаємося спортом, щоб бути молодим, здоровим та активним.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись