• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Студенти факультету історії та права КДПУ ім. В. Винниченка продовжують підкорювати науковий олімп!

28 – 29 березня 2017 року в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з юридичних наук у 2016/2017 н.р.

У ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з юридичних наук взяли участь 195 робіт з 50 ВНЗ країни. За результатами зовнішнього рецензування рекомендовано до захисту 114 робіт. Автор наукової роботи, який не брав участі у підсумковій науково-практичній конференції, не міг бути претендентом на нагородження. Отже, у захисті своїх робіт брали участь 59 студентів з 21 вишу.

Серед кращих і Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка. Диплом переможця ІІІ ступеня отримала студентка магістратури І року навчання факультету історії та права спеціальності «Право» Людмила Сергіївна Сибірцева (науковий керівник д.ю.н., доцент, завідувач кафедри кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права Соболь Євген Юрійович). Тема наукового дослідження «Правове регулювання впровадження сучасних репродуктивних технологій в Україні».

Факультет історії та права щиро вітає Сибірцеву Людмилу з цим досягненням. Пишаємось і бажаємо подальших перемог!

Інформацію надано факультетом історії та права

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись