• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Ліга студентів Асоціації правників України й юридична клініка КДПУ

29-30 жовтня 2016 року на базі Харківського національного університету імені В.М. Каразіна відбулася VII Всеукраїнська школа з кримінального права та процесу. Організатором заходу виступила Ліга студентів Асоціації правників України за підтримки Центру працевлаштування студентів та випускників університету.

NcrDJG5GWjo

Участь у даному заході взяли студенти Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, зокрема керівник Ліги студентів Асоціації правників України м.Кропивницького Ланчуковська Катерина (студентський директор юридичної клініки КДПУ), заступник керівника осередку Травнікова Анна (керівник сектору прийому громадян юридичної клініки КДПУ) та студентка ІІІ курсу факультету історії та права Жигарьова Наталія.

 Протягом двох днів учасники опановували навчальну програму, що передбачала теоретичні питання та практичну спрямованість. Спікерами школи виступили слідчі, які спеціалізуються на розслідувані кримінальних впроваджень у сфері господарської діяльності та адвокати, які виступають як представники - захисники в такій категорії кримінальних впроваджень. Дослідженням такого типу справ та власним баченням на судовий розгляд цих справ поділилися юристи – практики.

AfZv9Ms7s7I

Лекторіуми та майстер-класи були надзвичайно цікавими, насиченими і корисними для всіх учасників. Навчання допомогло нам, студентам-юристам, сформувати власне бачення, щодо перспектив подолання злочинності в Україні.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись