• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Презентації посольства США в Україні

28 квітня 2016 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулися презентації Відділу преси, освіти та культури посольства США в Україні та мережі Education USA Україна. Організатори заходу (Відділ академічної мобільності КНУ ім. Т. Шевченка) запросили на нього студенток III курсу факультету історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира ВинниченкаВолодіну Марію та Любченко Анастасію.

Цікавими буди доповіді спікерів:етрін Хеллок, заступника аташе з питань освіти та культури Посольства США в Україні;Вікторії Михайленко, помічника аташе з питань освіти та культури Посольства США в Україні; Наталії Еттен, старшого радника з питань вищої освіти в США, Education USAУкраїна. Наші студентки взяли активну участь в обговоренні ключових тем:«Програми академічних та професійних обмінів, які фінансуються урядом США» і «Успішного шляху до навчання в американських університетах.

Наш факультет дякує колегам організаторам за надану можливість і висловлює особливу подяку спікерам, які надали презентаційні матеріали та дозволили здійснити аудіо і фото фіксацію під час презентації.Ознайомитися з даними матеріалами можна на кафедрі правознавства у наукового керівника Культенка Олександра Володимировича.

100 0109

100 0102

Інформацію надано факультетом історії та права

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись