• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Студенти & викладачі

На факультеті історії та права відбувся інтелектуальний конкурс «Студенти & викладачі». Впродовж цього навчального року захід проходив вдруге. Дві команди у запеклій боротьбі змагалися за лідерство. Команда викладачів (Бабак О. І., Босенко Н.П., Воронова Л. А., Позднякова І. С., Ляліна Т. В., Чорний О. В.) і студентів шляхом жеребкування  визначилися  по вісім учасників.

Ведуча й організатор конкурсу Анна Гончаренко розпочала перший конкурс – бліц «Чоловік чи жінка?», який надав можливість заробити очки кожній із команд, і збагатив усіх присутніх цікавими фактами. Наприклад, бронежилет винайшла жінка, а скалку для розкачування тіста – чоловік.

Наступний конкурс «Поясни слово» полягав у поясненні того чи іншого явища, предмету за допомогою використання синонімічного ряду. Змагання історичного змісту для учасників було на перший погляд не складним, команди весело і продуктивно називали на задану літеру історичні поняття чи терміни. До фіналу дійшли представники обох команд –  Босенко Н.П. й Чорний О.В.

Останній конкурс Анна Гончаренко проводила окремо за гендерним принципом. Жінкам необхідно було співвіднести назву зброї з її зображенням. Чоловіки застосовували свої знання  у розпізнаванні жіночих зачісок. Змагання пройшли у веселій творчій атмосфері. Учасники команд, глядачі й організатори отримали задоволення від спілкування. Дякуємо всім  цікаву програму конкурсу!

Яна Бевз

IMG 6073

IMG 6065

IMG 6062

IMG 6064

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись