• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Науково-практична конференція «Актуальні проблеми національного законодавства»

Традиційно в рамках проведення тижня факультету історії та права 21 квітня 2016 року відбулася науково-практична конференція «Актуальні проблеми національного законодавства», в якій брали участь студенти всіх курсів факультету історії та права.

З вітальним словом до студентів та викладачів виступили завідувач кафедри правознавства, доктор юридичних наук Євген Юрійович Соболь та старший викладач кафедри правознавства, кандидат історичних наук Світлана Дмитрівна Чернік.

Учасники конференції презентували доповіді, присвячені проблемам захисту прав людини і громадянина в Україні та світі, організації й діяльності Національної поліції, способам протидії корупції. Студенти четвертого курсу зосередили увагу на питаннях криміналістики. Найбільш цікавими для обговорення були теми – «Проблеми дослідження прав людини четвертого покоління» (Чеботар Вячеслав); «Право на життя під час проведення антитерористичної операції» (Гудаліна Олена); «Право на інформацію як особисте немайнове право» (Іванов Іван); «Проблеми визначення правового статусу ембріону» (Гноєва Анна); «Легалізація одностатевих шлюбів у країнах світу»( Захарова Марина).

Студенти активно обговорювали запропоновані доповіді, висловлювали свої думки та дискутували щодо окремих пропозицій.

IMG 0044 1

IMG 0090

IMG 0078

IMG 0065

IMG 0053

IMG 0096

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись