• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Круглий стіл «Електронне врядування» у м.Києві

Участь у засіданні круглого столу «Електронне врядування як складова фінансової ефективності держави», яке відбулося у приміщенні Американської ТПП в Україні (м. Київ) взяв студент факультету історії і права Владислав Криласов.

Дискусія відбулася за наступними темами: «Система електронних закупівель ProZorro: як зекономити державі 1 млрд грн за рік», «Система фіскального моніторингу. Вихід для підприємців, вигода для держави», «Юридична відповідь, чому Україна не Естонія: про складності впровадження e-government» і «Електронне врядування як шлях зменшення корупційних ризиків та збільшення інвестиційної привабливості національної економіки».

Інтонацію обговорення вказаних вище тем на заході здійснили: Максим Нефьодов, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України; Тетяна Попова, голова правління Інтернет Асоціації України; Крістіна Гуцалова, координатор ProZorro, проектний менеджер реформи держзакупівель при Національній Раді Реформ; Тетяна Воляр, експерт в сфері e-data, директор IT-компанії QB Tehnology; Олександр Ситухо, Голова ради директорів Асоціації Захисту Активів та ін.. Підтримаємо обраний в Україні шлях зменшення корупційних ризиківувведенні електронного врядування, проявом якого стане суттєве скорочення кількості державних службовців!

Науковий керівник:старший викладач кафедри правознавства, кандидат юридичних наук О. Культенко

100 0027

Інформацію надано факультетом історії та права

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись