• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Візит на «Зорянку»

Студенти третього курсу факультету історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету ім.В.Винниченка під керівництвомдоцента Соболя Є.Ю. 14 березня 2016 року відвідали Акціонерне Товариство Кіровоградську швейну фабрику «Зорянка» – одне з найбільших сучасних швейних підприємств в Україні.

news 2016 03 22 09 05

Студенти ознайомилися з локальними нормативно-правовими актами (правилами внутрішнього трудового розпорядку, колективним договором), порядком проведення інструктажів та проходження випробування під час прийняття на роботу.

Швейна фабрика була заснована в 1922 році. У квітні 2011 року, відповідно до вимог Закону України «Про акціонерні товариства» та згідно рішення Загальних зборів акціонерів ВАТ КШФ «Зорянка» (протокол № 18 від 04.04.2011 р.), назву було змінено на публічне акціонерне товариство «Кіровоградська швейна фабрика «Зорянка».

Підприємство спеціалізується на виробництві сучасного жіночого одягу. Щоденно на фабриці шиють понад дві тисячі модних виробів. «Зорянка» працює з сировиною таких відомих іноземних фірм, як: «MONTANA» (Німеччина), «LenerCORDIER» (Франція), «MARKS & SPENCERS» (Англія).

Інформацію надав факультет історії та права

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись