• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

День відкритих дверей у Кіровоградському окружному адміністративному суді

29 лютого 2016 року, студенти 3-го курсу факультету історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка, під керівництвом доцента кафедри Соболя Є.Ю., відвідали в день відкритих дверей Кіровоградський окружний  адміністративний суд. Під час екскурсії, яку провели в.о. начальника відділу кадрової роботи та державної служби С.Сільченко і головний спеціаліст відділу документального забезпечення суду Н.Чорноус, студенти  дізналися про роботу судової системи та суду в цілому.

Юрисдикція Кіровоградського окружного адміністративного суду поширюється на територію Кіровоградської області.

Кіровоградський окружний адміністративний суд здійснює повноваження на підставі, в межах та порядку, передбачених Конституцією України та Законом України «Про судоустрій і статус суддів» та іншими нормативно-правовими актами.

У рамках зустрічі студенти ознайомились з діяльністю Кіровоградського окружного адміністративного суду, дізнались про роботу відділу документального забезпечення суду, побували в судовому засіданні.Діяльність Кіровоградського окружного адміністративного суду спрямована на розгляд спорів, що виникають у сфері публічно-правових відносин, захист прав та законних інтересів учасників цих правовідносин, внесення пропозицій щодо вдосконалення правового регулювання публічно-правової сфери.

Отже, саме ця екскурсія дала необхідні практичні навички для майбутньої професійної діяльності, закріпила здобуті під час навчання теоретичні знання та студенти мали змогу ознайомитися із системою та принципами правосуддя. Робота Кіровоградського окружного адміністративного суду налагоджена на високому рівні. Всі робочі місця оснащені комп’ютерами та іншими електронними приладами, що значно полегшують діяльність працівників суду, в тому числі і студентів-практикантів.

{galley}news_2016/news_2016_03_11_13_02{/gallery}

Інформацію надано історичним факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись