• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Екскурсія до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області

25 лютого 2016 року відбулась зустріч студентів-консультантів юридичної клініки Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка та співробітників «Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги».

Зустріч відбулась з провідними спеціалістами центру,які кваліфіковано ознайомили студентів з  організацією  його роботи та з системоюнадання безоплатної вторинної правової допомоги населенню в Україні. Під час проведення зустрічі студенти були ознайомлені з питаннями реформування територіальних органів Міністерства юстиції України, роботою відділів з організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та забезпечення якості правової допомоги Регіонального центру.

news 2016 03 09 10 35

Студентам цікавими видалися думки спеціалістів Центру з питань  судової реформи в Україні, проблем співпраці Центру з органами поліції, забезпечення прав людини у рамках досудового розслідування. Між майбутніми юристами та співробітниками «Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги» відбулось жвава дискусія.

Зустріч  видалася цікавою, плідною, співробітники Центру навели безліч цікавих та повчальних прикладів, що є безцінним досвідом для студентів юридичної клініки.

Інформацію надано історичним факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись