• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Всеукраїнський тиждень права

images 01 В рамках проведення Всеукраїнського тижня права студенти IVкурсу факультету історії та права відвідали Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр Національної поліції України в Кіровоградській області.

Екскурсія була організована професором кафедри правознавства Гриценком В.Г. Під час екскурсії студенти ознайомились з організацією роботи та процедурою проведення дактилоскопічних, судово-балістичних, техніко-документальних, вибухово-технічних, хімічних та інших досліджень.

Також майбутні юристи відвідали підприємство Закритого акціонерного товариства «Радій».

Після огляду музейних експонатів та зразків продукції, що виготовляється підприємством, начальник юридичного управління ЗАТ «Радій» ознайомив студентів з організацією роботи структурного підрозділу у сфері правового забезпечення господарської діяльності підприємства з процедурою укладення міжнародних договорів і угод з підприємствами інших держав.

Цікавою і змістовною була зустріч студентів 44 групи із начальником Кіровоградського обласного бюро судово-медичної експертизи Шиланом В.І., який розповів майбутнім правникам про призначення і провадження судових експертиз.

Інформація надана факультетом історії та права

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись