• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

НА ГОДИНУ ДО БРИТАНСЬКОГО МУЗЕЮ

Теплого осіннього вечора мешканці гуртожитку № 4 мали можливість відвідати Британський музей.  Нагадаємо – Британський музей є головним музеєм Великобританії, зібранням безцінних творів мистецтва та культурних надбань різних народів за 4-5 тисячоліть. У ньому зібрані колекції творів мистецтва Стародавнього Єгипту, античної Греції, античного Риму, вироби середньовічних умільців Європи та Азії, монети та малюнки, медалі, гравюри, етнографічні експонати. Музейні експозиції виставлені у 94 галереях загальною довжиною більше 4 км.

img 01

Віртуальна екскурсія була організована кафедрою історії України, автором пізнавального проекту став доцент Грінченко В.Г. Захід відбувся в надзвичайно теплій атмосфері аудиторії мистецького факультету у формі кінолекторію та зібрав студентів факультетів історії та права, філології та журналістики іноземних мов, та фізичного виховання. Під час лекторію студенти мали можливість ознайомитися з історією самого музею та його окремих експонатів. Проведений захід викликав жваве обговорення серед присутніх.

img 02

Можливо, в майбутньому ми пройдемось залами цього дивовижного музею та зможемо вживу доторкнутися до безцінної історичної спадщини. Бережіть своє минуле, відкривайте світ навколо, наповнюйте своє життя новими емоціями !!!

Інформація надана історичним факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись