• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Участь команди викладачів-істориків у Спартакіаді «Здоров’я»

img 01З 24 лютого по 11 березня 2015 року у Кіровоградському державному педагогічному університеті імені В. Винниченка проходила традиційна Спартакіада «Здоров’я» серед професорсько-викладацького складу та співробітників вишу. Команди факультетів, на відміну від попередніх років, коли були розділені на дві підгрупи «А» і «Б», зараз складали одну турнірну лігу. Змагатися із сильними суперниками – командами фізико-математичного факультету (перше місце, 36 балів), факультету фізичного виховання (друге місце, 36 балів), кафедри фізичного виховання та оздоровчої фізичної культури (третє місце, 32 бали) було важко. Але наша дружня команда все ж таки зайняла четверте місце (17 балів), випередивши команду відділу охорони (п’яте місце, 16 балів) та команду мистецького факультету (шосте місце, 10 балів).  

Результати команди істориків з видів спорту були такі.

У змаганнях із шашок команда у складі В.М. Супруна (перша дошка), О.М. Марченка (друга дошка), Т.М. Мілової (третя дошка) зайняла п’яте місце, здобувши чотири перемоги, три нічиї і дев’ять поразок.

Досить напруженими виявилися змагання з футзалу. Команда факультету історії та права у складі К.С. Мельничука, В.М. Юраха, О.М. Марченка, В.В. Ігнатенка, О.В. Культенка, а також начальника охорони Р.Р. Абашева (виступав за істориків) у напруженій боротьбі поступилася з рахунком 5:3 команді фізико-математичного факультету, з рахунком 10:3 програла команді кафедри фізичного виховання та оздоровчої фізичної культури і з рахунком 10:4 виграли у команди факультету фізичного виховання і у підсумку зайняла третє місце.

Складно проходили змагання з волейболу. Команда істориків не змогла виставити повноцінний склад (виявили бажання захистити честь факультету лише К.С. Мельничук, О.М. Марченко, В.М. Юрах і старший лаборант кафедри всесвітньої історії В.М. Безверха) і тому зайняла лише четверте місце, програвши усі свої матчі.

Цікавими вийшли змагання з дартсу. Команда істориків зайняла третє місце, поступившись лише сильним суперникам із кафедри фізичного виховання та оздоровчої фізичної культури та факультету фізичного виховання. Учасники змагання: О.М. Марченко, В.В. Ігнатенко (найкращий результат), К.В. Панченко, І.А. Вівсяна, В.М. Безверха, К.Є.Рева (найкращий результат). 

У змаганнях з настільного тенісу команда істориків у складі О.В. Русола, В.В. Ігнатенка і К.Є. Реви зайняли п’яте місце, вигравши лише дві партії.

Команда плавців у складі В.В. Ігнатенка і нестримної до перемог Н.І. Біденко (молоді треба брати приклад з Наталії Іванівни) поступилася більш досвідченим учасникам, але випередили команду відділу охорони. 

Профспілковий комітет викладачів і співробітників педагогічного університету, підбивши підсумки проведених змагань, визначив найкращого учасника Спартакіади «Здоров’я» від факультету історії та права. Ним став доцент кафедри правознавства Володимир Васильович Ігнатенко. 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись