• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

"Я у захваті від поїздки!"

OG7QTZ-fvQcНапередодні Міжнародного дня студента відмінники навчання, молоді громадські діячі, науковці – еліта студентської молоді Кіровоградщини – завітала до Верховної Ради України.

Серед кращих була і студентка факультету історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Шашкова Анастасія.

"Ми дізналися цікаві історичні відомості про Верховну Раду, про особливості будівлі: коли, як, хто і навіщо її будував, отримали інформацію про особливості законодавчої роботи народних депутатів в різних комітетах. Відвідали сесійну залу, кулуари та конференц-зал.

Кожен зрозумів важливість роботи парламентарів і ту історичну місію демократії, яку виконує Верховна Рада України, особливо в теперішніх непростих умовах. Адже саме від Верховної Ради України цього скликання українське суспільство очікує докорінних змін у владі, очищення всієї системи від корупції, а також оперативного прийняття законів, які дозволять нашій державі інтегруватися в європейське співтовариство.

Зрештою, краще один раз побачити Верховну Раду України, ніж сто раз почути про неї з екранів телебачення чи Інтернету. Саме тому всі студенти були задоволені цікавою та пізнавальної поїздкою", - поділилася своїми враженнями Настя.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись