• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Бійці 17 батальйону територіальної оборони міста Кіровоград – ми з Вами.

Вкотре ми звертаємося до теми про допомогу нашим військовим, які захищають нас і зараз, коли вітер пронизує до кісток, а через  холод  не хочеться покидати теплий дім. Вони стоять на блокпостах під дощем і вітром, захищають нашу Батьківщину, без таких необхідних рукавиць, теплих шкарпеток, зимового одягу. За таких умов солдати часто хворіють,однак ліків катастрофічно не вистачає.  Тому активістка факультету історії та права Куріпка Катерина вирішила організувати благодійний аукціон в стінах рідного факультету. На прохання про допомогу активно відгукнулися всі кафедри факультету. На аукціоні виставлялися різноманітні лоти: авторські роботи викладачів (малюнки та наукові роботи), художні роботи студентів, колекційні грошові знаки, фото з автографами викладачів, предмети декору тощо.

Розважали публіку під час аукціону команда КВК «СКІФ» та її капітан, а також ведучий заходу Гапченко Ігор.  Паралельно з аукціоном працювала невеличка лавка з сувенірами та прикрасами ручної роботи на патріотичну тематику. Також студенти написали кілька листів солдатам в зону АТО.

В цілому було зібрано 2312 гривень. Звіт про витрату цих коштів опубліковано на сайті благочинної організації «Єдина волонтерська платформа Кіровоградщини», де кожен бажаючий може переглянути рух коштів, а також власноруч допомогти батальйонам територіальної оборони, військам спецпризначення чи іншим загонам ЗСУ. Пам'ятаймо, що військові відстоюють наше з Вами майбутнє. Нам обирати в якій країні жити і від цього вибору залежить допомагати нашим військовим чи ні. Величезна подяка учасникам, організаторам, вісім тим,  хто надав свої лоти для аукціону чи працював над виготовленням прикрас. Разом  - ми сила!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись