• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

17 жовтня студентів факультету історії та права зустрічали гучною музикою.

На один день коридор університету перетворився на алею талантів і краси, скільки п’ятниця стала днем відкриття IV виставки художніх  та фото робіт.17 фотоавторів та 3 митців представили свої творчі здобутки на оцінку публіці. А чи не дарма вони це зробили? На мою думку, ті, хто встигли переглянути виставку знають, що не дарма. А для «не встигайликів» скажу, що через представлені фото можна дізнатися вподобання та таємниці знайомих, по-новому поглянути на викладачів, здійснити пожорож Європою, відкрити для себе таємничі куточки України, вчитися придивлятися до дрібниць у нашому житті й бачити красу у всьому.   
Але учасники виставки вирішили не просто поділитися своєю творчістю і подарувати вам позитивні емоції серед холодної осені, але й допомогти нашим військовим, що перебувають в АТО. Оскільки усі фотороботи, представлені на виставці, можна буде купити на благодійному аукціоні. Встигніть відшукати роботу,  що буде радувати Вас вдома, чи, можливо, буде гарним дарунком для близької людини, або саме Ви її придбаєте і передасте нашим захисникам чи членам їх родин… це вже на Ваш розсуд, головне – приєднайтесь до нашої акції!

Бажаю Вам приємних вечорів і душевного тепла та чекаю наступного року ще більше учасників і цікавих робіт. Студенти і викладачі факультету історії та права, починайте готуватися до V виставки художніх робіт! 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись