• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Шилан В.І.:"Судово-медична експертиза - один із доказів у слідчому і судовому процесах..."

В рамках тижня права на факультеті історії та права 10 жовтня відбулася вже традиційна зустріч студентів-правознавців IV курсу з начальником Кіровоградського обласного Бюро судово-медичної експертизи Шиланом Володимиром Івановичем.

Володимир Іванович познайомив студентів з напрямками діяльності Бюро. Наголосив, що судово-медична експертиза є одним з унікальних способів отримання цінної доказової інформації, яка сприяє встановленню істини у справі. Розкрив, що саме є об’єктом такої експертизи, які існують підстави для її проведення.

Особливо цікавими для студентів стали розповіді експерта з його практики, зокрема, про дослідження слідів, що залишаються на об’єкті після його взаємодії з вогнепальною зброєю. Експерт з даних питань зазначив, що при їх дослідженні є обов'язковою співпраця з іншими службами для кращого дослідження біологічних слідів.

Студенти, які були присутні на зустрічі, ставили багато цікавих і водночас професійних запитаннь. Впродовж деякого часу після зустрічі вони обговорювали дискусійні питання, які виникли у процесі бесіди з Володимиром Івановичем та виявили бажання ще неодноразово прослухати його лекції.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись