• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Благодійна акція факультету історії та права

Протягом двох місяців на факультеті історії та права проходила благодійна акція «Чужих дітей не буває». Викладачі та студенти приносили одяг, взуття, книги та іграшки.  А студенти 12 групи, знаючи про те, що учні в школі-інтернаті займаються рукоділлям,  купили в подарунок бісер для вишивки картин вихованцями. Особливу подяку хочеться висловити доценту кафедри всесвітньої історії, кандидату історичних наук Шевченку Сергію Івановичу за його благодійність. Він передав дітлахам, своїм землякам,  багато солодощів, які були передані до школи – інтернату.

Напередодні  дня Святого Миколая студенти факультету історії та права здійснили поїздку до Піщанобрідської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернат. Організувала поїздку заступник декана – Біденко Наталія Іванівна. Особливу активність виявили першокурсники - студенти 12-ї групи: Телих Тетяна, Кабаєва Анастасія, Рабокінь Алла, Кучеренко Катерина, Марківський Максим та студент 13-ї групи - Секрет Владислав, а  також студентки 21-ї групи: Малохатько Ілона та Купріненко Ксенія.

Наші активісти організували концерт для учнів школи – інтернату. Порадували їх піснями, декламуванням віршів, різними конкурсами. Секрет Владислав навіть продемонстрував прийоми карате, що викликало шквал емоцій з боку чоловічої частини вихованців. А учні порадували гостей своїми піснями та гуморесками, намалювали плакат з побажаннями. Вони чудово в’яжуть шпицями картини,  вишивають рушники, ікони, серветки. Керівники школи запросили нас відвідати кімнату творчості.

Вихователі інтернату дуже привітні та добрі люди. Висловлюємо їм подяку за нелегку працю, за те, що їм вдається виховувати таких чудових дітей, за теплий прийом. Наш факультет буде і надалі активно співпрацювати з Піщанобрідською школою – інтернат, підтримуючи їх, бо вони дійсно потребують нашої уваги та допомоги.

Студрада факультету

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись