• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Свято останнього дзвоника

Надзвичайно феєрична, водночас сумна і радісна подія на факультеті історії та права,випуск бакалаврів, спеціалістів та магістрів 2013 року.

Свято яке вразило,зачарувало,здивувало. Тепла атмосфера, щасливі посмішки. Новаторство з боку викладачів, як приклад:  збірний хор випускників і студентів 1-3х курсів під керівництвом Олександра Васильовича Чорного, жартівливі пісеньки від 43-ї групи, душевна композиція від 51-ї групи, і це тільки «крапля в морі», що відбувалося в актовій залі Кіровоградського державного педагогічного  університету імені Володимира Винниченка . Такого потоку талановитості, краси, неймовірної енергії факультет буде згадувати ще дуже і дуже довго, стільки прекрасних слів, адресованих нашим викладачам, не змірити ніякими багатствами світу.

 В добру путь відправляла випускників декан Філоретова Лариса Мартіївна, згадуючи їх перші кроки,  сумом говорячи про пригоди наших студентів і з гордістю, що випускає у світ таких достойних особистостей, громадян, людяних і безперечно гарних спеціалістів знавців своєї справи.

Тож  успіхів вам майбутнє України, гордість факультету на тернистому життєвому шляху!

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись