• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

На факультеті історії, бізнес-освіти та права відбувся тиждень факультету

На факультеті історії, бізнес-освіти та права відбувся тиждень факультету

За 7 днів ми провели велику кількість різних заходів для наших студентів та викладачів.

День 1 - «Благодійний ярмарок» разом з науковою бібліотекою ЦДУ ім. В. Винниченка. Під час якої було зібрано 24 200 гривень на допомогу нашим Захисникам та Захисницям, а саме на пошиття аптечок та ношей.

Також, було проведено фотоконкурс на тему: «Краса - моє натхнення!», а згодом і фотовиставку, фотокартки з якої продавалися на ярмарку.

День 2 - день студентського самоврядування, протягом якого студенти мали змогу відчути себе викладачами.

День 3 - ми вирішували  «Хто зверху?». Студенти разом з викладачами змагалися в інтелектуальних та розважальних конкурсах. Перемогу отримала жіноча команда, а от солодощі отримали всі учасники.

Також провели шаховий турнір із залученням  інших факультетів. За перемогу інтелектуали отримали сертифікати у NE SPESHI bar та Churchill's Pub.

Звісно ж, впродовж тижня факультету відбулися наукові заходи: дискусія «Студенти проти корупції», «Археологічні посиденьки», Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми законодавства», мистецький лекторій "Дрезденська картинна галерея", інтелектуальний тренінг "Скарбничка філософського містицизму".

Найяскравішою подією став довгоочікуваний захід «Містер і Міс факультету», який попри численні повітряні тривоги, вдалося провести та  подарувати незабутні враження як учасникам, так і глядачам.

Вітаємо переможців, містера факультету - Чистякова Тимофія та міс факультету - Жарову Катерину.

І, на завершення, за традицією на нашому факультеті, відбувся активний відпочинок на базі «Буревісник», де студенти усіх курсів знову обʼєдналися в команди. Там ми мали змогу чудово провести час та поласувати смачною кашею.

Також, ми не забуваємо про навколишнє середовище, адже воно є невідʼємною частиною життя кожного. Цього року, вперше на базі «Буревісник» викладачі та студенти облаштували клумбу та висадили квіти.

Ми дуже вдячні організаторам та всім тим, хто брав участь в наших заходах. Особлива подяка нашим Збройним Силам України, які захищаючи нашу країну, дають нам змогу проводити такі важливі заходи для студентства!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись