• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Відбірково-тренувальні збори переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

Відбірково-тренувальні збори переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

З 11 до 15 березня 2024 року в  дистанційному форматі було проведено відбірково-тренувальні збори для учнів-учасників ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіад з правознавства.

 До підготовки учнів долучилися представники професорсько-викладацького складу кафедри права та правоохоронної діяльності.

Мілова Т.М., кандидат юридичних наук, доцент, розкрила тонкощі конституційного та кримінального права; Трошкіна К.Є., кандидат юридичних наук, доцент, провела екскурс у світ теорії права, громадянства та правопорядку; Манжула А.А., доктор юридичних наук, професор, озброїв учасників знаннями про адміністративні правовідносини, публічну службу та управління; Максименко Н.В., кандидат юридичних наук, доцент, поділилася секретами фінансового, податкового та банківського права; Поляруш С.І., кандидат історичних наук, доцент, занурила учнів у глибини адміністративної  відповідальності та трудового права;  Сокуренко О.А., кандидат юридичних наук, доцент, ознайомила з нюансами цивільно-правових договорів, права власності та спадкування; Чернік С.Д., кандидат історичних наук, доцент, розкрила особливості шлюбних правовідносин, прав та обов'язків батьків та дітей, усиновлення, опіки та піклування.

Кожне заняття перетворювалося на захоплюючу інтелектуальну битву, де юні правознавці тренували логіку, гнучкість мислення та ерудицію.

Особливу увагу привернули презентації освітніх програм факультету історії, бізнес-освіти та права, які презентували Тетяна Мілова та Катерина Трошкіна. Цікаві та змістовні виступи заохотили юних правників до подальшого навчання на факультеті.

Колектив кафедри права та правоохоронної діяльності щиро бажає команді успіхів та високих результатів на IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства, який відбудеться у місті Луцьку.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись