• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Регіональний круглий стіл «Соціальний діалог в умовах сьогодення»

Регіональний круглий стіл «Соціальний діалог в умовах сьогодення»

15 листопада 2023 року завідувач кафедри права та правоохоронної діяльності ім. В. Винниченка доцент Тетяна Мілова взяла участь у роботі круглого столу «Соціальний діалог в умовах сьогодення», організаторами якого виступили Відділення Національної служби посередництва і примирення в Кіровоградській області та Відділення Національної служби посередництва і примирення в Херсонській області.

Модератором круглого столу була Оксана Крайносвіт, начальник відділення НСПП в Кіровоградській області. До спілкування за круглим столом долучилися: Світлана Кравцова, начальник відділення НСПП в Херсонській області; Оксана Терлецька, заступник голови Федерації професійних спілок Кіровоградської області - незалежний посередник НСПП; Сергій Петров, голова Кіровоградської обласної організації профспілки працівників освіти і науки; Валерій Шевчук, голова Кіровоградської обласної профспілки працівників органів внутрішніх справ України Вікторія Однобочко, заступник голови Кіровоградської обласної організації профспілки охорони здоров’я; Марина Слюсарова, провідний фахівець з питань вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) Черкаської обласної організації профспілки працівників лісового господарства; В’ячеслав Мирошниченко та Людмила Татаринова - незалежні посередники НСПП.

Оксана Крайносвіт проінформувала присутніх про здобутки у діяльності відділення протягом 25 років, окреслила перспективні напрями взаємодії НСПП зі сторонами соціального діалогу над удосконаленням законодавства про колективні трудові спори та соціальний діалог. Учасники круглого столу, обговорюючи проблеми чинного законодавства, вказали на необхідність розвитку соціального діалогу в умовах воєнного стану усіма зацікавленими сторонами.

З нагоди 25-ї річниці утворення Національної служби посередництва і примирення завідувач кафедри права та правоохоронної діяльності Тетяна Мілова отримала Подяку від Національної служби посередництва і примирення за співпрацю. У свою чергу, щиро дякуємо нашому соціальному партнеру та стейкхолдеру – Відділенню НСПП в Кіровоградській області та особисто її начальнику Оксані Крайносвіт за багаторічне співробітництво та вітаємо з ювілейною датою - 25-річчям діяльності Національної служби посередництва і примирення!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись